Rólunk

Kedves Barangoló! Ha a termékek sokasága miatt tanácstalanná válna, bizalommal kérjen telefonon segítséget. – hiszen a kiválasztott terméknek nem csak esztétikailag hanem szakmailag is meg kell felelnie az ön igényes elvárásainak.

*   A V’P’S’ SYSTEM Hungary a munkaruházati piacnak mára 2000 óta ismert résztvevője. Fő tevékenységi körünk a Munka,- Tűz,- és Környezetvédelemterületén teljes körűen próbál segíteni a cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. (engedélyeztetés, oktatás, ellenőrzés)

*  Forgalmazunk munka és védőruházati termékeket (speciális védőruházat, munkaruha, hegesztőruházat, esőruházat, jól láthatósági-, élelmiszer és vendéglátó ipari, valamint egészségügyi ruházatot), továbbá védő lábbeliket (cipők, bakancsok, csizmák, papucsok, szandálok és más túrázásra alkalmas lábbelik), valamint egyéni védő eszközök teljes skáláját (fej,- szem, – kéz,- arc,- légzés,- zaj,- valamint mechanikai hatások elleni védelem, továbbá tűzvédelemmel kapcsolatos termékek és kiegészítők).

Kiegészítő termékeink között megtalálhatók a Scholl, Kopitarna papucsok, Fruit of the loom, Adler textíliák és Enzo, M. Tramp, Fruit of the loom  Túra és Sport Ruházat.

* A munkavédelmi eszközök rendelkeznek (OMMF) Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség engedélyével, valamint EK típustanúsítvánnyal.

* Tevékenységünk a munkavédelemről szóló 18/2008.(XII.3.) SZMM rendelet, a védőeszközökről szóló, többször módosított 89/686/EGK irányelv elvárásainak megfelelő, vonatkozó szabványok, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint az Európai Unió munkaegészségügyi és munkahelyi biztonsággal foglalkozó jogalkotása szabályozza. Ennek keretében termékeink európai uniós, illetve hazai notifikált laboratóriumokban a megfelelő szabványok által előírt minősítő eljárásnak vannak alávetve.  A termékeken található CE jel igazolja, hogy az adott egyéni védőeszköz minden vonatkozó követelménynek megfelel.

*  A forgalmazott termékeket viszonteladók és közvetlen felhasználók is megvásárolhatják üzleteinkbe, vagy igény szerint kiszállítással és postai szállítással is megrendelhetők.

* Egyedi igényeket is kielégítünk speciálisan egyéni elképzelésre gyártott termékek tekintetében is. Igény esetén feliratozást, logózást, emblémázást vállalunk (transzfer,szitázás, hímzés).

* A gyorsan változó piaci igényt figyelembe véve folyamatosan bővül a védő és munkaruházati, valamint egyéb munkavédelmi eszközök kínálata. A raktárkészletünk lehetővé teszi nagy mennyiségű védőfelszerelések, védőkesztyűk, munkaruhák, bakancsok és egyéb utcai használatra alkalmas termékek iránti igény azonnali kielégítését .

Cégünk  sokéves munkatapasztalattal rendelkező munkatársai készséggel állnak a vevőink rendelkezésére és segítséget nyújtanak a megfelelő termékek kiválasztásában.

 

Legyen Ön is partnerünk!

V’P’S’ System Hungary – Partner a biztonságban

Szaküzlet – Mintabolt

Hungary 5700 Gyula Béke sugárút 9-11.

mobil:  + 36-30 / 326-6749    fax: + 36-66 / 465-920

e-mail: munka_tuzvedelem@t-online.hu